reviews

Bram en Jackelien

Wedding

Wat is Carolien een relaxte en fijne fotograaf om erbij te hebben. Ze heeft alle mooiste momenten op onze mooiste dag perfect vastgelegd. Alles was spontaan, precies zoals we wilde. Ze is enorm flexibel en past zich aan aan de setting. Zo ging de samenwerking met onze (voor haar onbekende) videograaf zo vanzelf en gemakkelijk. Wij zouden Carolien iedereen aanbevelen! Enorm bedankt voor je geweldige foto's. We kijken nu al uit onze newborn shoot ;-)

Rolf en Tineke

Wedding

We zijn echt ontzettend blij dat Carolien onze bruiloft heeft vastgelegd! Op alle fronten zijn we tevreden, van te voren nam ze ruim de tijd om vol aandacht te luisteren naar onze wensen. Daarbij heeft ze ons ook nog een paar hele handige tips gegeven voor het plannen van onze bruiloft. Tijdens de dag zelf was ze erg ontspannen, grappig en gezellig maar tegelijkertijd niet te aanwezig, ze lette heel goed op details en was tegelijkertijd ook efficiënt. Zelfs onze gasten hebben ons achteraf nog laten weten dat ze Carolien een leuke fotograaf vonden! En last but not least, wat een prachtige foto's heeft ze genomen! We vonden het belangrijk dat er niet alleen leuke foto's waren van ons als bruidspaar, maar dat ook de sfeer op onze bruiloft zou worden vastgelegd. En wat is dat goed gelukt! We zijn ontzettend blij met de foto's als aandenken aan onze grote dag en zouden Carolien zeker weer inhuren!

Thobias & Donna

Wedding

Carolien heeft onze bruiloft gefotografeerd en dat deed ze geweldig! Van te voren hebben we een proef-shoot gedaan en dit was heel fijn om alvast even te oefenen voor de grote dag. Op de dag zelf is Carolien relaxed, bijna onzichtbaar en doet alleen waar jij je goed bij voelt. Daarnaast staat ze open voor de ideeën die je hebt en denkt ze graag met je mee.

Robin

Family Shoot

Prachtige foto’s laten maken door Carolien. Wij zijn zo blij dat we deze foto’s hebben laten maken als gezin met onze dochter. Heel waardevol. Wij bevelen haar iedereen aan. Er komt zeker nog een shoot van Carolien! Dankjewel voor de prachtige foto’s.

Enya & Michal

Couple Shoot

Wat was dit super zeg.
Ik had nooit kunnen dromen dat er zulke mooie foto's van ons gemaakt zouden kunnen worden.
Ik ben niet zo van de foto's maar dankzij Carolien weet ik nu wel dat het goud waard is om zulke foto's te hebben.
Super!

Daniël & Joëlle

Couple Shoot

Carolien heeft een pregnant shoot van ons gemaakt in de duinen! Super leuk om dit op deze manier vast te leggen, met een hele fijne, relaxte fotografe! Wie weet zien we je binnenkort nog wel eens voor een newborn shoot!

Marianne & Julian

Couple Shoot

Wat was het heerlijk om met Carolien te shooten. Ze is een spontane meid en zorgt voor perfecte plaatjes. Echt een aanrader!

Jamie en Iris

Wedding

Carolien was de bruidsfotografe op onze bruiloft, daarvoor hebben we ook een love shoot gedaan. Carolien zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt met haar en de camera. De dag zelf heb je bijna niet door dat ze er is en is ze heel professioneel aanwezig. De foto’s zijn dan ook erg spontaan en vol liefde gemaakt. We zijn super blij met het resultaat!

Tim & Emma

Couple Shoot

Bedankt voor je geweldig mooie shoot! De manier waarop je het doet zorgt voor een enorm fijne en prettige sfeer. Je weet zowel voor als achter de lens het beste in mensen naar boven te halen. We zien ons zelf stralen op de foto’s en zullen deze voor altijd bewaren! Je maakt mensen gelukkig met het resultaat, maar geniet vooral ook zelf van het maken van!
Ga zo door!

Agda & Floortje

Couple Shoot

Voor moederdag een shoot cadeau gegeven en we zijn er wel achter dat dit het meest waardevolle cadeau is wat je kunt geven. We hebben een heerlijke, gezellige wandeling gemaakt en ondertussen heeft Carolien de beste en mooiste foto's van ons geschoten. We zijn onwijs blij met de prachtige foto's! Een echte aanrader!

Anouk en Mark

Couple Shoot

Naast dat Carolien een super goede fotograaf is, was de shoot ook nog eens heel erg gezellig. Carolien stelt je echt op je gemak en maakt ondertussen de mooiste foto’s van je. We zijn echt super blij met het resultaat! Het heeft onze verwachtingen echt overtroffen. Carolien heeft ons vastgelegd zoals we echt zijn. We zullen de foto’s nog vaak gaan terugkijken en we komen zeker nog eens terug bij Carolien voor een volgende shoot!

Melissa

Newborn Shoot

Carolien heeft een newbornshoot verzorgd in onze kraamweek! Erg enthousiast en blij met het resultaat, zo mooi om juist deze periode vast te leggen.